FAQ

Veel gestelde vragen

Hoeveel wordt er in rekening gebracht voor de verzending?

Verzendkosten bedragen €6,95 indien de bestelling onder de € 30,00 zit. Voor bestelling van meer dan € 30,00 leveren we gratis. (met uitzondering van palletzendingen, neem hiervoor contact op)

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer u uw bestelling plaatst voor 12u, zal uw bestelling binnen de 1-2 werkdagen bezorgd worden. U pakket kan in hoge uitzondering vertraging oplopen. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met ons.

Kan ik de bestelling op een ander adres dan mijn factuuradres laten bezorgen?

Ja, dit is mogelijk. In het bestelproces heeft u de optie om een ander verzendadres op te geven afwijkend van het factuuradres.

Mijn bestelling is nog niet binnengekomen, wat moet ik doen?

Het komt zelden voor dat een bestelling niet wordt afgeleverd. In enkele gevallen kan dit helaas wel het geval zijn. Indien u een track&trace code heeft ontvangen, gelieve hier eerst naar te kijken. Het kan zijn dat er een mislukte aflevering poging is gedaan bij u aders. In sommige gevallen brengt de bezorger het naar het dichtbij zijnde Parcel shop. U kan uw pakket dan hier ophalen.

Indien dit niet van toepassing is, kan u contact op nemen met de klantenservice van DPD Nederland: 85 0022222 of DPD België 070 222 222. Zei kunnen u het snelste verder helpen, indien u uw bestelling hierna na een week nog niet hebt ontvangen gelieve dan contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen z.s.m. een onderzoek starten en u proberen verder te helpen.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

De bestellingen die geplaatst worden via de webshop worden geleverd door DPD. U ontvangt een verzendbevestiging via mail nadat de bestelling uit ons magazijn is aangeboden aan de desbetreffende transportfirma. In deze mail wordt de track&trace code vermeldt en kan u zo uw bestelling volgen.

Hoe weet ik of mijn bestelling is geaccepteerd?

Zodra de bestelling bij ons is binnengekoen, ontvangt u een email met alle bestelgegevens.

Ik heb geen bevestiging per e-mail, wat moet ik doen?

In dit geval kunt u het best contact opnemen met de klantenservice.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Wanneer uw pakket nog niet verwerkt en aangeboden bij de transporteur is dit mogelijk, u kunt ons altijd mailen met het verzoek om u bestellingen te wijzigen. Vermeld hierbij u bestelnummer en geef aan in de mail wat er gewijzigd moet worden.

Wat is de huidige status van mijn bestelling?

U ontvangt na het bestellen een link naar een overzicht met de actuele status. Inclusief de verzendgegevens wanneer uw bestelling is aangemeld bij DPD.

Binnen welke tijd kan ik mijn bestelling terugsturen?

U kan uw bestelling binnen de 14 dagen na verzendig terugsturen, hierna is dit helaas niet meer mogelijk. Indien u probleem van uw bestelling onder de garantie valt is dit wel mogelijk. Geopende of gebruikte artikelen worden niet geaccepteed.

Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?

Wij geven uw geld terug of ruilen uw product wanneer u aan de volgende voorwaarden wordt voldaan: Stuur een e-mail naar contact@stockxxl.be met vermelding van uw bestelnummer en een korte uitleg van de reden van u retourzending. Gelieve hier foto's aan toe te voegen.

Het verzoek moet binnen de 14 dagen na de verzenddatum worden ingediend.
De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle meegeleverde accessoires.
Indien de retour zending is goedgekeurd door onze klantenservice, versturen wij u een verzendlabel waarmee u uw bestelling gratis kunt terugsturen. Alleen als uw retour zending een waarde van minder dan € 50,00 heeft brengen wij een verzend- en verwerkingstarief van € 6,95 in rekening.

Indien u vragen heeft kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Krijg ik mijn geld terug als ik een product terugstuur?

U krijgt u uw geld natuurlijk terug wanneer u uw product terugstuurt. Echter zal er bij een retourzending met een waarde van onder de € 50,00, een verzend- en verwerkingstarief van € 6,95 in rekening worden gebracht. Indien de producten niet aan de eisen voldoen voor terugzendingen zullen de producten teruggestuurd worden naar de klant, waarbij de verzendkosten ook voor de klant zijn. Bent u niet zeker als u producten voldoen aan de eisen? Stuur ons een e-mail naar onze klantenservice.

Hoe en binnen welke tijd krijg ik mijn geld teruggestort?

Wanneer de geretourneerde producten bij ons magazijn binnenkomen en door ons wordt nagekeken en alles is in orde en de producten voldoen nog aan alle eisen, krijgt u binnen de 14 dagen u besteden bedrag terug. Het is gebruikerlijk dat we het bedrag terug overmaken op de betaalmethode die gebruikt werd bij het bestellen. Eventuele kosten zoals verzend – verwerkingstarief, schade of missende onderdelen zullen in mindering gebracht worden op het totaalbedrag.

Mijn vraag staat hier niet tussen?

Heeft u nog overige vragen ? Gelieve dan onze klantenservice te contacteren.