Suikerspin Voordelen

Suikerspin Voordelen

Voordelen van het eten van suikerspin | Hier is alles wat u moet weten

Een van de belangrijkste aangename snoepbeslissingen is dat suikerspin is gemaakt om in de belangen van mensen te tekenen. We hebben allemaal de neiging om ook van dit carnavalssnoepje met zijn randen te houden. In overeenstemming met één studie gebruiken onderzoekers suikerspin om vloeibare vaten te vormen. Onderzoekers hebben dit potentieel onderzocht door het snoepje om te smelten. Oké, dus misschien moet je het een keer per jaar bij het eten van suikerspin houden nadat je naar een goede bent verhuisd.

De wetenschappelijk voorkomende vorm van suikerspin is dat als geraffineerde suiker voldoende wordt verwarmd, de chemische bindingen die langs het kristal blijven, worden tegengemunt. Zodra dit gebeurt, worden de kristallen gesplitst in fruitsuiker, glucose en suikers. Hier hebben we de neiging om enkele voordelen van het eten van suikerspin te vertegenwoordigen.

Voedzame voordelen van suikerspin

Suikerspin is een favoriet uit de kindertijd die verschillende organische procesranden heeft. Het etherische en suikerhoudende snoepje wordt wereldwijd benadrukt op carnavals, sportevenementen en beurzen. Suikerspin kleding wordt gemaakt door gearomatiseerde suiker in de snoepmachine te spinnen, dus het bevat lucht en vormt strengen gewikkeld rond een stok.

De leuke helft zijn de vele namen zoals 'Candy Floss' in Engeland, 'Dragon's Beard' in China en 'suikerspin' of katoenspin in Nederland. De stimulerende waarheid is dat een snoepdraad meer is dan een mensenhaar. Amerika viert national sugar candy day elke zevende december. Enkele voordelen van suikerspin zijn:

Mensen die suikerspin eten leven langer

Ja, het is waar. Uitgebreide studies hebben aangetoond dat mensen met een bescheiden suikerspinconsumptie, d.w.z. één tot 3 keer per maand, langer leven dan mensen zonder snoepconsumptie. Het oogst positief de randen van het lichaam.

Creatie van de nieuwste bloedvaten

Niemand had ooit gedacht dat suikerspin wel eens zou kunnen worden opgelost om vloeibare vaten te vormen. Ja, suikers in suikerspin profiteren van het maken van vloeibare vaten die een teken voor u kunnen zijn om bloed te reizen en er binnenkort een te krijgen.

Herstelt wilskracht

Elke redelijke suiker, zoals suikerspinvoordeel, heeft de flexibiliteit om te helpen bij het hoger focussen. Sommige wild suikerspin, terwijl het functioneren op een grote opdracht in het geheel geen pijn zal doen omdat het een zware bouw kan opbouwen.

Suikerspin is gezonder dan de meeste desserts

Suikerspin bestaat uit 2 ingrediënten- lucht en gekleurde suiker, wat impliceert dat er geen vetgehalte in de minste mate is. Er zit veel meer suiker in een frisdrank van twaalf ons dan een mediane kegel van het eten van suikerspin. De aanpak waarbij snoep wordt gemaakt, exploitatiekracht die lucht in draden trekt, plaatst extra lucht dan suiker in de traktatie.

Vermindering van het stressniveau

Suikerspinvoordeel vergemakkelijkt ontspanning; daarom veroorzaakt het herhaaldelijk masticeren van deze snoepgom bepaalde gebieden in de hersenen die onze stressniveaus verminderen. Het zal bovendien onze monoamine neurotransmitter verhogen. Het is van vitaal belang om te begrijpen dat herhaaldelijk kauwen helpt om de focus hoger te leggen.

Verbeter de focus

Ik begrijp al dat de hersenen suiker nodig hebben om goed te presteren. De suiker uit deze suikerspin is een uitstekend stimulerend middel om de focus van de VS te helpen. Het geeft je lichaam de boost die het wil als je je eenmaal uitgeput voelt.

Favoriete evenementen voor suikerspin

Er zijn tal van compleet verschillende plaatsen waar mensen zullen genieten van suikerspin. De belangrijkste wijdverspreide, in overeenstemming met de respondenten, is het carnaval. Zesenvijftig eerder genoemd, zoals het voeren van suikerspin op carnaval. Zevenenveertig fantaseert het op beurzen - achtentwintigste, zoals het voeden van de receptie. Twintig seconden eten het op in het circus. St Martin's Day, eet het bij sportevenementen. V-E Day zin in concerten. En drie, zoals eten en snoepen op verschillende plaatsen of evenementen, zoals rodeo's of promenades.

Onderzoek naar suikerspin

Het eten van overmatige suikerspin is niet bepaald slim voor je gezondheid. De consumptie van suikerspin zelf kan echter een gigantische doorbraak bieden voor medische technologie. Twee onderzoekers proberen suikerspin te gebruiken om een netwerk van bloedvaten te vormen die bloed door kunstmatig weefsel zouden vervoeren. Indien gemaakt, kan het kunstmatige weefsel produceren heel goed worden gebruikt in toepassingen van huidtransplantaties tot borstreconstructie.

Dr. Jason Spector, een constructieve arts in het Big Apple Presbyterian Hospital, en Leon Bellan, toen een postdoctoraal aan Cornell, werkten samen om de gedachte te ontwikkelen. De methode omvat het nemen van een klein stukje suikerspin en er een vloeibare verbinding overheen gutsen. De suiker wordt weggespoeld wanneer de verbinding stolt, waardoor een netwerk van kleine kanalen wordt opgegeven.

Bellan bedacht de gedachte om organic cotton candy te gebruiken uit zijn eerdere analyse met nanovezels. De vezels die de gesponnen suiker vormen, zijn extreem identiek in grootte vanwege de extreem weinig bloedvaten in de weefsels van ons lichaam. Al staat de analyse nog in een vreselijk vroeg stadium. Het is niet eens klaar om op dieren getest te worden. Spector zegt dat deze technologie het potentieel heeft om wetenschappers in staat te stellen overvloedig dikker weefsel te ontwikkelen dan ooit tevoren.

Laatste gedachten

Als je nog een keer een kind wilt, ga dan naar een carnaval. Je krijgt de rit, gapt met grote ogen naar de slikkers van het wapensysteem en hijgt van gevoel omdat de goochelaar het karton in je zak goed onderscheidt. Je zult zelfs gefixeerd kijken omdat de suikerspinmaker een confectie draait die lijkt op wollen kussens, maar smelt in je mond als een sneeuwvlok. Katoen

Candy mist misschien de wow-kwestie van de vele verschillende carnavalsgezichten. Het zal echter zijn eigen redelijk magie hebben: de magie van de voedselwetenschap. Biologische suikerspin was niet voor altijd kinderspul. De wortels keren terug naar de bankettafels van de ECU-aristocratie en een tijd waarin suiker zo zeldzaam was dat het ongebroken was onder slot en sleutel. Sindsdien heeft snoep de wereld rondgereisd onder verschillende aliassen. Het is suikerspin in het mooie koninkrijk, feeënfloss voor de maten in Australië, la Barbe à daddy, of Papa's baard, voor de Fransen, en Zucchero filato, of suikerdraad, in Italië. Dit toont de liefde voor suikerspin over de hele wereld.

Terug naar blog