Suikerspin in verschillende culturen

Suikerspin in verschillende culturen

Terwijl Nationale snoepdag algemeen bekend is op zeven december, wordt de felgekleurde etherische zoetheid overal ter wereld en onder verschillende namen genoten. Hier nemen we een snelle blik in de geschiedenis van deze namen. Voor het snoepje was er suikerspin. In navolging van Stuff Works waren 15e-eeuwse Italiaanse banketbakkers genieën met de dingen, waardoor hele scènes van sirup uit bezemsteels werden gedruppeld. Tegen het midden van de jaren 1920 werd het met suiker bedekte brouwsel legendarisch in Noord-Amerika door de naam die we allemaal geneigd zijn te begrijpen, suikerspin kopen. Het wordt echter nog steeds beschouwd als fairy floss in Australië en Nieuw-Zeeland.

Suikerspin over de hele wereld

Interessant is dat snoep oorspronkelijk fairy floss werd genoemd. Verschillende mensen hebben sindsdien echter suikerspin gekocht verschillende namen gegeven. In Groot-Brittannië besluiten mensen dat het suikerspin is. In Australië en Finland heet het nog steeds fairy floss. In Nederland is het suikerspin en in Frankrijk is papa een baard. Het is als een in alle Chinese snoepjes gemaakt met snoep en drakenbaard genoemd.

Hoewel dit wolkachtige snoepje verschillende namen heeft, de belangrijkste algemene naam voor zijn snoep. Er is nog meer. China heeft deze traktatie naar een geheel nieuw niveau getild en er een kunst van gemaakt. Dus, terwijl je de straatverkopers van China beoefent, merk je misschien dat je suikerspin-ontwerpen koopt die op bloemen en dieren lijken. Dit zijn onvoorstelbare meesterwerken die indruk maken op iedereen.

Verschillende namen van suikerspin

Dragon's Baard Snoep

Het Chinese Dragon's Beard snoepje, voornoemd bezit, is ontstaan in de hele dynastie, rond 206 tot 220 na Christus. Omdat zo'n grote hoeveelheid Chinees voedsel naar verluidt onwerkelijk was voor het plezier van de keizer, kunnen we deze kwalitatieve analyse nemen met een suikerkorrel. Chinese Dragon's Beard wordt met de hand gedwongen in plaats van gesponnen in een machine. En de uitgerekte suikerstrengen worden opgerold tot een cake met vulling zoals pinda en kokosnoot. Je kunt extra bladeren over Dragon's Beard en een meester in het maken ervan bij Candy Atlas. Het Koreaanse type Chinese Dragon's Beard snoep is Korean Court Cakeor Kkultarae. Het is net als de Chinese versie.

Pashmak Snoep

Iraanse Perzische jongeren hebben hun versie van candy pashmak. Het is gemaakt met suiker en Sesamumindicum of pistache en is, net als Dragon's Beard, uitgerekt in plaats van gesponnen. Het wordt meestal gegeten met alternatieve desserts zoals cakes of ijsjes. Echter, meestal op zichzelf.

Turkse Pismaniye Candy

Vergelijkbaar met de Pashmak van Iran is de pismire, gemaakt van meel, boter en suiker en wordt al sinds de vijftiende eeuw genoten. Bloem wordt gekookt in boter en zo versmolten met krachtsuiker. Vanille, pistachenoten of cacao worden meestal over elkaar heen gelegd. Het wordt ook wel ketenhelva genoemd.

Perzisch Poshmark

Een Perzisch snoepje is, net als snoep, pashmak, geïnterpreteerd als wolachtig. Pashmak is gemaakt van olie en suiker en is bedoeld om schapenwol te passen. Een Chinese versie is drakendbaard snoep dat naast suikerspin pinda's, gedroogde kokosnoot, Sesamumindicum zaden en lijmachtig rijstmeel bevat.

Nationale Snoepdag

Heb je een zoetekauw? Als je daarom van plan bent om van National Candy Day te houden. De enige soort mensen die niet van Nationale snoepdag houden, zijn de tandartsen van de wereld. Maar je zult geschokt zijn om te horen dat het tandartsen waren die snoep waren om mee te beginnen. Vroeger heette het fee floss. Tegenwoordig is het de go-to snack die ooit van plan was om een provincie waarheidsgetrouw te worden. Voor veel mensen zouden hun herinneringen uit hun kindertijd slechts onvolledig zijn, terwijl ze niet deze aangename, met suiker bedekte traktatie waren.

Er zijn verschillende redenen waarom we de neiging hebben om niet genoeg suikerspin op te wekken. De meest reden is dat suikerspin of suikerspin kopen is gemaakt van suiker, waarbij de kleurstof alleen maar zijn uiterlijk hermodelleert. Wie houdt er niet van suiker? Nog een reden waarom we de neiging hebben om van suikerspin te houden, is dankzij het uiterlijk ervan. Het is een leuk en spannend beeld. Heb je echter ingezien dat een snoepdraad verdunder is dan een streng van een mensenhaar? Alleen omdat suikerspin mager is, betekent niet dat het niet lang kan duren. Het langste snoeptraject is ruim 1.400 meter. Het werd gemaakt in juli 2009.

Geschiedenis van National Candy Day

De geschiedenis van National Candy Day is, heel eenvoudig, de geschiedenis van het snoep zelf, en om die geschiedenis te achterhalen, zijn we van plan om een kleine hoeveelheid dieper te graven dan je je zou kunnen voorstellen. Verwacht gezien het aantal namen waaronder de traktatie zelf wordt verstaan, evenals snoep spinnenwebben, Hawaimithai, suikerspin en onze persoonlijke favoriet, feeënfloss. Dus welke oppervlakte-eenheid is de oorsprong van deze traktatie? Nou, het hangt allemaal af van wie je opvoedt.

Online winkel voor suikerspin

Candy Floss is niet alleen een traktatie, maar een wijk van ieders jeugd. Cotton Candy Kings biedt vele smaken suikerspin voor evenementen, groot of klein. We bedenken de meest effectieve traktaties die u kunt, niet alleen in één smaak, maar een keuze voor de hele grootte. We hebben de neiging om een behoorlijke verscheidenheid aan diensten te bieden om een fatsoenlijke relatie met onze klanten te maken, of het nu een online ontmoeting met onze kopers is of niet. De gedachte van ons bedrijf is om suikerspin op de markt te brengen met nieuwe ontwikkelingen, experimenterend met compleet andere smaken. Suikerspin suiker kun je hier kopen.

Conclusie

Dit eenvoudige snoepje heeft zijn woord gesproken binnen 's werelds snoephandel. We kunnen ons onze kleurrijke evenementen niet voorstellen zonder suikerspin te kopen. Candy heeft al de harten van alle zoete geliefden veroverd en blijft de persoon verrassen met extra smaken en kleuren. Het is het snoep geworden dat we allemaal nodig hebben om verbonden te zijn met onze zoete herinneringen. Als je op jonge leeftijd van snoep met iemand hebt genoten, vier het dan met hen.

We zijn er zeker van dat zoete herinneringen deze zoete fix kunnen vergezellen. Suikerspin heeft compleet verschillende namen over de hele wereld. In Engeland wordt het suikerspin genoemd. In Australië en Finland wordt het fairy floss genoemd. In Nederland heet het suikerspin, wat betekent dat een suikerspin naar Frankrijk reist? beslissing het Barbe, een mannelijke ouder, impliceert papa's baard.

Terug naar blog