Hoe lang gaat suikerspin mee ?

Hoe lang gaat suikerspin mee ?

Hoe lang gaat suikerspin mee

Wat is het belangrijkste dat je aandacht trekt tijdens een carnaval? Het reuzenrad, arm slikkers en gefrituurde Twinkies? Al die carnavalstraktaties zijn geweldig. Maar toch, mijn hart zal niet verlaten zijn totdat ik een enorme zak met donsachtige wolken zie die een soort sneeuwvlok smelt, zolang ik een beetje in mijn mond plaats. Kun je het heerlijke item raden waar ik het over heb?

De pluisbal van etherische traktaties die de meeste jongeren hun mensen dwingen om suiker suiker te kopen. De maximale hoeveelheid omdat de pluisjes suikerspin ons te vaak verleiden. Soms openen we de zak alleen om in plaats daarvan een keiharde suikerbol te onthullen. Ja, de donsachtige wolken waar je het meest van houdt, hebben een periode die, eens precies op tijd, klonterig en niet meer zo veel eetbaar wordt.

Hoe lang gaat suikerspin mee in verschillende omstandigheden

Open lucht

Serveeropties

Klanten moeten vaak gesponnen suiker gebruiken als middelpunt voor hun tafelopstellingen. Ik pleit er niet voor om de gesponnen suiker uit het instrumentarium te halen en langer dan twintig minuten bloot te leggen. De gesponnen suiker kan zachter worden en kan er niet hartig uitzien. Gesponnen suiker kan beter zijn als middelpunt of in elke toepassing waar het gedurende een langere tijd wordt blootgesteld aan het openen. Een uitstekend verschil zou zijn om een grotere zak gesponnen suiker opnieuw te verpakken in kleine potten of kleine zak voor gasten om te genieten van een portie-formaat traktatie.

Standaard plastic zak

Houdbaarheid

Als uw gesponnen suiker is voorverpakt in een normale zak van een fabrikant van gesponnen suiker, is de kans groot dat ze een dikke zak hebben gebruikt met een luchtdichte afdichting die suikerspin kopen 2 tot 3 weken verzegeld houdt.

DIY Houdbaarheid

Als je suikerspinfeest gunsten in plastic bagage wilt creëren, adviseer ik een minimum van 3mil dikte voor de tas. Plasticfolie is geen uitstekende keuze, de gesponnen suiker blijft daaraan kleven en het kost drie keer zoveel tijd om je bagage en een hoop rommel te vullen.

Vochtigheid/Temperatuur

Ik raad aan om je inkopen Suikerspin suiker op een temperatuur te bewaren om het meest haalbare leven op te wekken. Veel shoppers vragen me of de ijskast of koelkast een goede opslagplaats zou kunnen zijn. Mijn antwoord is meestal nee. Blijf bij je aanrechtprimeur, tenzij je huistemperatuur boven de 80-85 graden is.

Mylar Tas

Houdbaarheid

Voorverpakte suikerspin in een plastic zak kan een paar jaar meegaan. De dikke bescherming en afdichting houden de gesponnen suiker mooi een downlike. Eenmaal geopend, raad ik aan om je gesponnen suiker binnen twee uur in te nemen.

DIY Houdbaarheid

Plastic bagage is buitengewoon eenvoudig als u uw gesponnen suiker wilt verpakken. Ook is de periode vaarwel. Het is veilig om een te grote hoeveelheid te produceren, allemaal direct. Ze zijn een uitstekende economische keuze voor iemand die een gesponnen suikerbedrijf begint en niet in staat is om in containers te investeren.

Vochtigheid/Temperatuur

Bewaar de tas voor altijd in een huis op temperatuur. Bewaar de zak in direct daglicht omdat het de gesponnen suiker kan verkleinen. Plastic zak beschermt zich tegen vocht, en het zou niet moeilijk moeten zijn voor verzegelde plastic zak.

Trillingen

Probeer voor altijd overmatige trillingen te vermijden, omdat dit krimp kan veroorzaken. Omdat het een zak is, kan de suikerspin ook worden geperst. Verpak daarom geen dozen, enz.

Plastic Container

Houdbaarheid

Als je gesponnen suiker hebt gekocht die voorverpakt is in een dikke, deli-achtige plastic container, kan je suikerspin 5 tot 10 weken meegaan. Eenmaal geopend, vervang je het deksel om de gesponnen suiker te beschermen. Ik pleit er echter nog steeds voor om geopende containers in een paar dagen in te nemen. Nogmaals, vermijd grote trillingen met de gesponnen suikercontainers om krimp te voorkomen.

DIY Houdbaarheid

Als u voorstelt om uw gesponnen suiker in containers te verpakken voor productie in topvolumes of kleinere evenementen, pleiten wij voor een aangename dikke container met een vloeistofdichte afdichting.

Hoe lang gaat suikerspin mee?

De periode is afhankelijk van welke verpakkingsstijl je gebruikt. Goed beschermde, gesponnen suiker of feeënfloss duurt echter 2-3 weken onder de juiste omstandigheden. Daarna moet het op een zeer koele, droge plaats worden gehouden om te voorkomen dat het in klonten verandert en verandert in lastig krijt dat niet eenvoudigweg op je tong of tanden kan oplossen. Het enige voorbehoud is dat als u een pakket gesponnen suiker direct opent voor consumptie nadat u het hebt gekocht, het leven vaak wordt verkort.

Hoe bewaar je suikerspin langer?

De beste manier om gesponnen suiker te bewaren, is door in een luchtdichte container te blijven met de maximaal haalbare hoeveelheid. Hiervoor gebruik je een herbruikbare Ziplock-tas die de nattigheid buiten houdt. Volg de stappen om je gesponnen suiker voor langere tijd intact te houden:

  • Breng het snoepje over in een Ziplock-zak zonder de vorm ervan te knijpen.
  • Haal de overtollige lucht uit de zak.
  • Plaats de verzegelde zak in een luchtdichte plastic container en vergrendel deze.
  • Bewaar de container op een donkere, koele plaats om het gewenste resultaat te genereren.

Shop een breed scala aan suikerspin smaken online

We hebben meer dan 9 smaken Candy Floss voor u om uit te kiezen en compleet verschillende kleuren. U zult versteld staan na het proeven van deze hoogwaardige suikerspin. Wij zorgen voor een verzegelde pot tijdens verzending om uw suikerspin te beschermen tegen vochtige lucht. In dit geval koop je elke keer Suikerspinsuiker.

Conclusie

De eerste suikerspin werd in 1904 gefantaseerd op de St. Louis World Fair. En sindsdien is suikerfloss ongebroken, waardoor het elke dag veel modieus wordt verkregen. Omdat het een heerlijke traktatiewaarde is bij speciale gelegenheden, moet je het misschien bezitten om carnavals, verjaardagsfeesten voor kinderen of informele middagsnacks te kiezen. Hopelijk heeft ons artikel u voldoende gegevens gegeven over hoe lang gesponnen suiker meegaat en welke soorten verpakking en temperatuur het beste voor hen werken. De volgende keer dat je suikerspinsuiker van de Suikerspinkoningen koopt, zal het je de heimweestijl behouden en bieden terwijl het hopelijk niet eens een kleine hoeveelheid leegloopt.

Terug naar blog