Suikerspin Suiker kopen bij suikerspinkoning

Suikerspin Suiker kopen bij suikerspinkoning

Alle feiten die je moet weten over suikerspin

Suikerspin. Suikerspin. Gesponnen suiker. Wat je ook besluit, zorg ervoor dat je heerlijke woorden toevoegt. De afgelopen honderd jaar is snoep een geliefde traktatie geweest in pretparken, provinciale beurzen en ballenpretparken. Begrijpt men echter wat er komt kijken bij het maken van deze suikerspintraktatie? We hebben de neiging om hier bij de suikerspinkoning het meest van snoep te houden, en we hebben de neiging om een aantal van onze favoriete feiten met betrekking tot dit smakelijke snoepje met je te delen. Hieronder staan alle feiten die je moet weten over suikerspin.

De geschiedenis van suikerspin

Hoewel zijn verre volle neef, 'Spun Sugar', in het begin van de vijftiende eeuw werd geïntroduceerd, was het een traktatie die alleen voor de Europese elite was gereserveerd. Trendy snoep en zijn productiemethode zijn slechts een eeuw oud. Waarom snoep alleen bekend zal staan als 'werkzekerheid', de trendy snoepmachine werd in 1897 ontwikkeld door een tandendokter genaamd William Morrison en een snoepmaker John C. Wharton.

Ze debuteerden hun machine aan de overvloed op het eerlijke commando van de wereld in 1904 in St. Louis. Ze verkochten het als Fairy Floss, dat met succes meer dan 68.000 dozen verkocht. Ja, het werd oorspronkelijk verkocht in een zeer piketdoos gedurende de zeven maanden van de beurs.

Joseph Lascaux creëerde dezelfde machine in 1921 en was er eigenaar van; daarom was het daaropvolgende product, biologische suikerspin, de primaire tijd dat de benaming werd gebruikt. Ironisch genoeg was Joseph bovendien een tandendokter. In de jaren vijftig, tijdens de bloei van het reizende carnaval en de feesten in kleine steden, was snoep een tussenstation en verschillende andere bedrijven brachten machines op de markt. Ook zochten veel mensen naar een suikerspinmachine bij mij in de buurt..

Hoe snoep wordt gevormd

Geloof ons, en het is geen magie; we hebben het opgezocht. De trendy snoepmachine gebruikt kracht en warmte om suiker in de lange glasachtige snoepstrengen te laten zien. Machines omvatten een draaiende cilinder met veel kleine gaatjes omringd door een oversized kom om te voorkomen dat de biologische suikerspin in een grote puinhoop draait.

Zodra de mix van suiker, voedselkleuring en bevestigingen in het middelste reservoir is gegoten, wordt het zachtjes verwarmd tot een vloeistof en door de gaten gemaakt, waardoor de zachte, magere strengen snel stollen tot het zoete kinderplezier waar we allemaal naar hunkeren. Voor het serveren wordt het snoepkatoen vervolgens verzameld van de zijkanten van de kom met behulp van een piket of papieren stok.

Er is een delicate kunst om het snoep te groeperen met lichte vegen en wervelingen van de kegels rond de kom. Sommige operators verzamelen het snoep en plaatsen het in de snel verzegelde zak. De ondergang van snoep is de snelle absorptie van natte en omvattende vochtigheid. Terwijl iedereen houdt van de zon en de etherische stijl van hedendaags snoep, zal het snel veranderen in een plakkerige, grove puinhoop. Houd je snoep eigentijds en je humeur gelukkig.

Wat maakt Candy Marvelous

Tal van bedrijven maken snoepmixen die goed zijn voor veel machines. Ook zochten veel mensen naar een suikerspinmachine bij mij in de buurt. Als u extra reisgenoten in uw richting of smaak probeert te reizen, houd dan rekening met deze:

  • Blijf bij 100 procent pure riet- of bietsuiker. Sommige zakelijke suikers omarmen een amylum genaamd vrij stromende suiker of een mix van suiker en druif suiker of siroop. Deze kunnen uw machine beschadigen en een slecht product blijken te zijn.
  • Gebruik een medium-grove of schuursuiker. Tafelsuiker is meestal een te fijne korrel en kan ongewenste klonten produceren binnen het eindresultaat.
  • Suikerspin is achtennegentig lucht. Daarom zijn donkere kleuren lastig. Gebruik niet meer dan één eetlepel vloeibare kleurstof per vijf pond. En blend goed voor een gelijkmatige distributie.

Leuke weetjes van suikerspin

Een tanddokter vindt het uit

William Morrison was de primaire om snoep te maken in 1897. Suikerspin werd later eigendom van een andere tandarts genaamd Dr. Josef Lascaux.

Het is caloriearm

In tegenstelling tot wat algemeen wordt gedacht, is snoep het minste van alle kwaden. Zodra het gaat om snoep en snoep met slechts één eetlepel suiker in elke trek - en minder dan vijftig calorieën per trekje, is het een speciale traktatie die ouderen niet nodig hebben om zich schuldig te voelen over hun kinderen die consumeren.

Het is superdun

Hoe dun is het? Een snoeplok is meer agent dan een streng mensenhaar.

Het gaat door vele namen

We kennen deze stroperige snack hier als snoep. Het gaat echter ook door Fairy Floss in verschillende landen zoals Australië. Naar alle waarschijnlijkheid is de meest ongebruikelijke naam binnen Nederland, waar het bekend staat als Suikerspin, geïnterpreteerd als Sugar Spider.

Het heeft zijn eigen nationale feestdag

Op de zevende december is het Nationale Snoepdag. Markeer het in je agenda's, zodat je het niet vergeet. In tal van landen is deze dag alom bekend om tal van evenementen. Grotendeels binnen Europa zul je merken dat individuen verschillende evenementen vieren met tijd samen.

Een plek om suikerspin te kopen

Je zult versteld staan als je hoort dat je je favoriete suikerspin online kunt bestellen. Bij Suikerspin Koning bieden we 9 verschillende smaken tegen een betaalbare prijs. Dus, als u in België of Nederland woont, bezoek dan onze online site en wij zullen onze beste smaak van katoenen snoepjes bij u thuis verzenden. Maak ook verschillende gelegenheden spannend door middel van combo-deals op onze website.

Laatste gedachten

In de afgelopen twintig jaar is snoep uitgegroeid van elke kleine stad tot een wereldontwikkeling. Het is een speciale plek in ons hart als gevolg van inname. Het brengt ons meestal terug naar herinneringen uit onze kindertijd aan uitstekende tijden en verlangens. Snoep is een geliefde traktatie die overal in verschillende delen van de wereld te vinden is op de meeste staats- en provinciebeurzen.

 Deze tekst vermeldde echter de geschiedenis van snoep. Snoep heeft sinds de late jaren 1800 een glimlach op de gezichten van mensen geslingerd en is meer dan honderd jaar sinds de uitvinding een hoofdbestanddeel geworden in de yank-cultuur.

Terug naar blog